GUMILAP ÁLLATTARTÁSHOZ

A „POLO” istálló gumilapok főként a hőszigetelő és az ütéscsillapító tulajdonságaival segítenek Önnek minőségibb körülmények között tartania állatait. A szalmaalomra való igény akár 70%-ra is csökkentheti, ami mentesítheti az állandó beszerzés, tárolás és almozás fáradalmaitól. Elsősorban istállók boxaiban, valamint mosóhelyiségeiben javasoljuk a használatát, különösen azért, mert jó vízáteresztő képességének köszönhetően nem áll meg benne a víz.

Gumilapjaink jellemzői:
– csúszásmentes, sima felület
– nagyobb tisztaság, sármentesség
– könnyű méretre vághatóság
– egyszerű telepíthetőség
– alacsony karbantartási igény
– környezetbarát termék újrahasznosított anyagból

SZÍNVÁLASZTÉK: Csak fekete színben választható!

SZÍNVÁLASZTÉK: Csak fekete színben választható!

POLO ISTÁLLÓ GUMILAPOK TELEPÍTÉSE

A gumiburkolatot betonra kell telepíteni, a megfelelő vízelvezetés biztosítása mellett (2-3 % lejtés ajánlott). Amennyiben le szeretnék ragasztani, a ragasztandó felületnek por-, szennyezés- és nedvességmentesnek kell lennie a gumiburkolat telepítésekor, valamint a telepítést követően 24 órán keresztül. A beton aljzatnak egyenletesnek, gödröktől, és hullámoktól mentesnek kell lennie. Friss, még meg nem kötött betonfelületek alkalmatlanok ragasztásra.
A ragasztó hézagosan hordható fel, hogy a természetes és a mesterséges víz elfolyása biztosított legyen. A gumiragasztót a ragasztandó beton felületre kell felvinni. Amennyiben a ragasztó a telepítés során felhabzik, hagyjuk megszáradni, majd távolítsuk el a felhabzott részt. A teljes felület leragasztása megakadályozza a víz megfelelő elvezetését, mely felfagyást és a gumiburkolat felpúposodását okozza. Az általunk forgalmazott ragasztóanyag anyagigénye: 0,33 kg/m2. A telepített burkolat terhelhetősége teljes mértékben az alépítménytől függ, nagyobb terhelés esetén, a gumiburkolaton nem marad maradandó elváltozás. Gumiburkolat termékeinket 15-25 Celsius közötti hőmérséklet tartományban javasoljuk telepíteni. A telepítés során fellépő hőmérséklet-változásokkal együtt járó térfogatváltozást (szélesség: ±1%, vastagság: ±3%) is figyelembe kell venni!

Gumilapjaink megvásárolhatóak webáruházunkban, melyet a következő linken érhet el: www.gumilap.eu