TANUSÍTVÁNYOK

A játék a kisgyermekkor legfontosabb és legfejlesztőbb tevékenysége, a szabadban töltött játék pedig a fizikai egészség elengedhetetlen feltétele. Gyermekeink akkor igazán boldogok, ha szabadon futhatnak, mászhatnak, lóghatnak, ugrálhatnak, korlátozások nélkül. Persze ehhez a biztonságos játéktér biztosítása elengedhetetlen, ebben pedig alapvető szerepe van a rugalmas felületű gumiburkolatoknak.

Az 1 méter feletti esésmagasság felett kötelező az ütéscsillapító burkolat, melynek vastagságát, minőségét az alábbi táblázat tartalmazza. Ezen táblázat alapján javasoljuk otthoni játékaik alá is a megfelelő burkolatot elhelyezni, hiszen az ütéscsillapítás, gyermekeink védelme otthon is elsődleges szempont.

Tanusítványaink:

ISO 9001_2015 Gumiburkolatunk megfelel az MSZ-EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek. Tanúsítvány letöltése.

TÜV

Termékeink minőségi megfelelését a TÜV Rheinland tanúsítványai igazolják!
TÜV CSO 500×500 mm-es gumilapok: 30mm 40-45mm 50-60mm, továbbá 80mm.
TÜV CSO 1000×1000 mm-es gumilapok:, 30mm, 40mm, 45mm, 50mm, 60mm

ÉMI

Építőipari Műszaki Engedély: építési termékek teljesítmény állandóságának értékelése, mely tanúsítvánnyal cégünk rendelkezik. Letölthető dokumentum.

PAH

A policiklusos aromás szénhidrogének (PAH-ok) a természetben is megtalálható vegyületcsalád, mely túl magas arányban az emberi szervezetre káros hatással lehet, közvetlenül légzés során kerülhetnek be. Termékeink PAH tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyet a TÜV Rheinland állított ki. Letölthető dokumentum.

Ahhoz, hogy gumiburkolataink biztosítani tudják a megfelelő rugalmasságot, védelmet, megfelelő alapozásra van szükség. A telepítés műszaki részleteit itt (Telepítés) találja.