TANUSÍTVÁNYOK

A játék a kisgyermekkor legfontosabb és legfejlesztőbb tevékenysége, a szabadban töltött játék pedig a fizikai egészség elengedhetetlen feltétele. Gyermekeink akkor igazán boldogok, ha szabadon futhatnak, mászhatnak, lóghatnak, ugrálhatnak, korlátozások nélkül. Persze ehhez a biztonságos játéktér biztosítása elengedhetetlen, ebben pedig alapvető szerepe van a rugalmas felületű gumiburkolatoknak.

Az EU szabályozza a közterületi játszóterek burkolatának a minőségét (MSZ EN 1176). 1 méter feletti esésmagasság felett kötelező az ütéscsillapító burkolat, melynek vastagságát, minőségét az alábbi táblázat tartalmazza. Ezen táblázat alapján javasoljuk otthoni játékaik alá is a megfelelő burkolatot elhelyezni, hiszen az ütéscsillapítás, gyermekeink védelme otthon is elsődleges szempont.

Tanusítványaink:

ISO 9001_2015

Gumitermékeink minőségének fejlesztése érdekében az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert alkalmazzuk cégünknél.
Tanúsítvány 
letöltése.

TÜV Termékeink minőségi megfelelését a magyar és európai MSZEN 1177:2018 játszótéri szabványnak a TÜV Rheinland tanúsítványai igazolják. TÜV CSO 50×50 dokumentum 40-45mm 50-60mm, továbbá 80mm. TÜV CSO 100×100 dokumentum 40mm, 50mm, 60mm, továbbá 30mm és 45mm. TÜV CSO 32mm vastag 50×50 dokumentum letöltése itt.
ÉMI Építőipari Műszaki Engedély: építési termékek teljesítmény állandóságának értékelése, mely tanúsítvánnyal cégünk rendelkezik. Letölthető dokumentumok itt.
PAH A policiklusos aromás szénhidrogének (PAH-ok) a természetben is megtalálható vegyületcsalád, mely túl magas arányban az emberi szervezetre káros hatással lehet, közvetlenül légzés során kerülhetnek be. Termékeink PAH tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyet a TÜV Rheinland állított ki. Letölthető dokumentumok itt. Ahhoz, hogy gumiburkolataink biztosítani tudják a megfelelő rugalmasságot, védelmet, megfelelő alapozásra van szükség. A telepítés műszaki részleteit itt (Telepítés) találja.