FITNESS ÉS
CROSSFIT GUMILAPOK

A gumiburkolat csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a fitnesz-, kondi-, jóga-, és tornatermekben. Védi a sporteszközöket és a padlót a leeső súlyok által keletkezett ütéstől és zajtól. A gumilap az anyag vastagságának köszönhetően, egy tökéletes hő- és hangszigetelő meleg burkolat. A gumilapok könnyen, kézi fűrésszel méretre szabhatóak, szükség szerint le is ragaszthatóak. Karbantartása egyszerű, seprűvel vagy porszívóval takarítható. A gumilaphoz kapható indító profil, mely szegélyelemként a szintkülönbségek balesetmentes áthidalására nyújt megoldást.

Fitnesz és Crossfit termékcsaládunk 15 mm, 20 mm, 30 mm, és az 50 mm vastag gumilapokból áll. A 15x1000x1000 mm-es és a 20x500x500 mm-es gumilapot a kisebb súlyokkal dolgozó területekre, a 30x1000x1000 mm-es és az 50x1000x1000 mm-es gumilapot a nagyobb súlyokkal dolgozó területekre javasoljuk telepíteni, növelve ezzel az igényelt területeken a nagyobb rugalmasságot, így a súlyok/eszközök és a burkolat védelmét, valamint a hangszigetelést. Kültérre a Street esésvédő gumilapot (HIC=1,7m) javasoljuk telepíteni, mely csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a sportolók számára.

Fitness gumilapjaink jellemzői:

– ütés és zajcsillapítás
– csúszásmentes, rugalmas, sima felület
– könnyű méretre vághatóság, egyszerű telepíthetőség
– egyszerű karbantartás

A gumilapok megvásárolhatóak WEBÁRUHÁZUNKBAN!

SZÍNVÁLASZTÉK

Crossfit bumper gumi súlytárcsa készlet (100 kg)

A súlytárcsák 100 %-ig újrahasznosított gumi granulátumból készülnek, funkcionális edzéshez lettek tervezve. Alkalmazása mind edzőtermi, mind otthoni használatra kitűnő választás. Minden súly különleges precizitással készül, 1 dkg pontosságig. A tárcsa külső átmérője 450 mm, belső átmérője 50,5 mm. A tárcsákat külön-külön nem árusítjuk, csakis szettben kaphatóak! A szett tartalma: 2 db 5 kg-os tárcsa, 2 db 10 kg-os tárcsa, 2 db 15 kg-os tárcsa, 2 db 20 kg-os tárcsa. A súlytárcsa megvásárolható WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Lédl Richárd

Fitnesz és sport gumilap értékesítés és szaktanácsadás

Hofrics Zoltán

gumilap
értékesítés