FITNESS ÉS CROSSFIT GUMILAPOK

Edzőtermi gumilap

Az igényesség és edzőtermi biztonság legmagasabb fokát jelenti az erre a célra kifejlesztett gumiburkolat rendszerünk. A fitness- és konditermekben végzett edzések komoly sérülésveszélyt hordoznak magukban, ami nagy mértékben csökkenthető a kiemelkedő ütéscsillapító képességgel bíró, rugalmas és csúszásmentes felületet adó gumilapjainkkal. A gumilap az anyag vastagságának köszönhetően, egy tökéletes hő- és hangszigetelő meleg burkolat. A gumilapok könnyen, kézi fűrésszel méretre szabhatóak, szükség szerint le is ragaszthatóak. Karbantartása egyszerű, seprűvel vagy porszívóval takarítható. A gumilaphoz kapható indító profil, mely szegélyelemként a szintkülönbségek balesetmentes áthidalására nyújt megoldást.

Training, Fitnesz és Crossfit termékcsaládunk 10 mm, 15 mm, 20 mm, 30 mm, és az 50 mm vastag gumilapokból áll. A 10x1000x1000mm, a 15x1000x1000 mm, a 20x1000x1000 mm-es és a 20x500x500 mm-es gumilapot a kisebb súlyokkal dolgozó területekre, a 30x1000x1000 mm-es és az 50x1000x1000 mm-es gumilapot a nagyobb súlyokkal dolgozó területekre javasoljuk telepíteni, növelve ezzel az igényelt területeken a nagyobb rugalmasságot, így a súlyok/eszközök és a burkolat védelmét, valamint a hangszigetelést. Kültérre a Street esésvédő gumilapot (HIC=1,7m) javasoljuk telepíteni, mely csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a sportolók számára.

Fitness gumilapjaink jellemzői:

– ütés és zajcsillapítás
– csúszásmentes, rugalmas, sima felület
– könnyű méretre vághatóság, egyszerű telepíthetőség
– egyszerű karbantartás

A gumilapok megvásárolhatóak WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Fitnesz gumilap FlexGym
Joga gumilap
Crossfit gumipadló

SZÍNVÁLASZTÉK

Gumilap jellemzői

FITNESZ, CROSSFIT, FITNESS HOME GUMILAPOK TELEPÍTÉSE

A gumiburkolatot betonra történő ragasztással javasoljuk telepíteni. A ragasztandó felületnek por-, szennyezés- és nedvességmentesnek kell lennie a gumiburkolat telepítésekor, valamint a telepítést követően 24 órán keresztül. Fontos, hogy a beton aljzatnak, egyenletesnek, gödröktől, és hullámoktól mentesnek kell lennie a telepítést megelőzően. Friss, még meg nem kötött betonfelületek alkalmatlanok ragasztásra. A ragasztó hézagosan hordható fel, javasoljuk a kilenc pontos ragasztást alkalmazni. A gumiragasztót a telepítendő gumilap aljára kell felvinni. A telepítésnél a gumilapokat szorosan egymás mellé kell rakni hogy ne maradjon közöttük rés. Amennyiben a ragasztó a telepítés során felhabzik, hagyjuk megszáradni, majd távolítsuk el a felhabzott részt. Az általunk forgalmazott ragasztóanyag anyagigénye: 0,33 kg/m2. A telepített burkolat terhelhetősége teljes mértékben az alépítménytől függ, nagyobb terhelés esetén, a gumiburkolaton nem marad maradandó elváltozás. Gumiburkolat termékeinket 15-25 Celsius közötti hőmérséklet tartományban javasoljuk telepíteni. A telepítés során fellépő hőmérséklet-változásokkal együtt járó méretváltozást (szélesség: ±1%, vastagság: ±3%) is figyelembe kell venni, ezért a telepítendő gumilapokat 24-48 órával a telepítést megelőzően be kell vinni, és szét kell teríteni a telepítendő területen, hogy a gumilap felvehesse a terem hőmérsékletét. Azt javasoljuk, hogy az a hőmérséklet legyen beállítva telepítéskor, ami a későbbiek során az edzőterem hőmérséklete lesz, ezzel elkerülve a hőmérséklet-változásokkal együtt járó térfogatváltozást.

Crossfit bumper gumi súlytárcsa készlet (100 kg)

A súlytárcsák 100 %-ig újrahasznosított gumi granulátumból készülnek, funkcionális edzéshez lettek tervezve. Alkalmazása mind edzőtermi, mind otthoni használatra kitűnő választás. Minden súly különleges precizitással készül, 1 dkg pontosságig. A tárcsa külső átmérője 450 mm, belső átmérője 50,5 mm. A tárcsákat külön-külön nem árusítjuk, csakis szettben kaphatóak! A szett tartalma: 2 db 5 kg-os tárcsa, 2 db 10 kg-os tárcsa, 2 db 15 kg-os tárcsa, 2 db 20 kg-os tárcsa. A súlytárcsa megvásárolható WEBÁRUHÁZUNKBAN!