Medence burkolatok

Bemutatjuk ÚJ termékünket a PUZZLE HOME gumilapot!

Védje észrevétlenül gyermeke és medencéje épségét saját kertjében is csúszásmentes gumilapunkkal! Egyedülálló élmény a medence körül – ami biztonságossá és esztétikussá teszi a környezetét, ráadásul praktikus is, hiszen a vízáteresztő képesség jól kiegészíti azt, hogy a csúszásmentes felület csökkenti a balesetveszélyt, sőt! Puhafalú medencék alatti területek burkolásával megakadályozható a medencék sérülése és magasabb komfortérzetet biztosít a fürdőzőknek! A gumiburkolat gumi alapanyagának köszönhetően teljes mértékben fagyálló, könnyen telepíthető, nem csúszik szét egymástól. 

puzzle-home-gumilaP-FEKETE
puzzle-home-gumilap-vörös
puzzle-home-gumilap-zöld
fitnesz puzzle gumilapok
Swimming,Pool,With,Metal,Frame,For,Home,And,Garden
https://csogumi.eu/images/puzzle-fitnesz-fekete-web.jpg
  • Külső mérete fogakkal: 990x990mm  
  • Belső kitöltő mérete fogak nélkül: 910x910mm
  • Vastagsága: 15mm, 20mm
  • Súlya: 13 kg, 16kg
  • Alakja: puzzle minta
  • Telepítése: a fogak összeillesztésével
  • Tulajdonságai: egyszerű összeszerelés, könnyű tisztántartás
  • Vágása: dekopir fűrésszel (T313AW fűrészlap)
  • Alkalmazási terület: medencék alá és mellé telepíthető burkolat, otthoni felhasználás
  • Színválaszték: fekete, vörös, zöld

Medenceburkolatokat gyártunk továbbá 500x500mm-es, és 1000x1000mm-es méretben is, melyek gumi alapanyaguknak köszönhetően teljes mértékben fagyállóak. 

medence_gumilap
EPDM zöld gumilap

SZÍNVÁLASZTÉK

TELEPÍTÉS BETONRA TÖRTÉNŐ RAGASZTÁSSAL

A gumiburkolatot betonra történő ragasztással kell telepíteni a megfelelő vízelvezetés biztosítása mellett (2-3% lejtés ajánlott). A ragasztandó felületnek por-, szennyezés- és nedvesség mentesnek kell lennie a gumiburkolat telepítésekor (mély alapozó használata javasolt), valamint a telepítést követően 24 órán keresztül. A beton aljzatnak egyenletesnek, gödröktől, és hullámoktól mentesnek kell lennie. Friss, még meg nem kötött betonfelületek alkalmatlanok ragasztásra. A ragasztó hézagosan hordható fel, javasoljuk az öt pontos ragasztást alkalmazni. A gumiragasztót a ragasztandó beton felületre vagy a gumilap aljára kell felvinni. Amennyiben a ragasztó a telepítés során felhabzik, hagyjuk megszáradni, majd távolítsuk el a felhabzott részt. Az általunk forgalmazott ragasztóanyag anyagigénye: 0,33 kg/m2. A telepített burkolat terhelhetősége teljes mértékben az alépítménytől függ, nagyobb terhelés esetén, a gumiburkolaton nem marad maradandó elváltozás. Gumiburkolat termékeinket 15-25 Celsius közötti hőmérséklet tartományban javasoljuk telepíteni. A telepítés során fellépő hőmérséklet-változásokkal együtt járó méretváltozást (szélesség: ±1%, vastagság: ±3%) is figyelembe kell venni!

Gumilapjaink megvásárolhatóak webáruházunkban, melyet a következő linken érhet el: www.gumilap.eu