ÖNTÖTT GUMIBURKOLAT

Cégünk egész Magyarország területén vállalja helyszínen öntött gumiburkolatok készítését. Az öntött gumiburkolatok előnye a hagyományos gumilapokkal szemben, hogy egyöntetű és esztétikus hatású felületet adnak. A felső rétegben beépített, anyagában színezett EPDM gumigranulátum pedig kopásálló, vízáteresztő valamint UV stabil. A gumigranulátumból készült keveréket félig folyós állapotában közvetlenül az előkészített területre öntjük mely rövid időn belül a helyszínen szilárdul meg és egy kifinomult igényes gumiburkolat keletkezik. A burkolat telepítése során a helyszínhez alkalmazkodva bármilyen formájú és mintájú felület szabadon kialakítható, a színek kombinálhatóak, egy esetleges sérülés esetén pedig könnyedén javítható a burkolat. A gumiburkolatot a játszótéri követelményeknek megfelelően különböző vastagságban tudjuk telepíteni, melyek így tökéletesen alkalmasak baleset megelőzésére. A leesés elleni védelem mellett a burkolat kiemelkedő tulajdonsága hogy akadálymentes játszóteret lehet építeni, a stabil felület alkalmas a kerekesszéket használók számára is. A gyors és szakszerű telepítés garantálja a kiváló minőségű, tartós, kevés karbantartást igénylő játszóteret.

Előnyös tulajdonságok:

  •  jó vízáteresztő képességű, gyorsan szárad
  •  csúszásmentes
  •  különösen kopásálló
  •  színtartó, UV hatására sem fakul ki

KÉPEK

Öntött gumiburkolat árak
2021 színminta

A megadott egységárak m2-re vonatkoznak, térplasztikus, illetve 3-nál több, vagy raszteres jellegű minta esetén változhatnak. 300m2 feletti megrendelés, illetve minta nélküli burkolatok esetén kedvezményt biztosítunk. Az árak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a helyszíni felmérést, valamint kiszállási költséget nem tartalmaz. Pontos árajánlatot tervrajz, illetve helyszíni bejárás alapján tudunk készíteni.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Az alábbiakban leírtakkal, segítséget szeretnénk kérni az öntött, ütéscsillapító gumiburkolatra vonatkozó árajánlat igénylést illetően. Összefoglaltuk, hogy milyen technikai és műszaki jellegű kérdéseket érdemes átgondolni és tisztázni az ajánlatkérést megelőzően ahhoz, hogy az általunk adott árak minél pontosabbak, személyre szabottak lehessenek:

  1. Amennyiben játszóeszköz védőtávolságában kerül sor a kivitelezésre, szükséges tudnunk az adott játszóeszköz esési magasságát (ez az adat befolyásolja az ütéscsillapítás szükséges mértékét, tehát a burkolat kötelezően előírt vastagságát).
  2. A gumiburkolat színére/színeire vonatkozó elképzelések (egyszínű, vagy több színből álló, változatos mintákat felvonultató burkolatkialakítás).
  3. Az árajánlat tartalmazza-e a szükséges alépítmény kialakítást és szegélyezést – amennyiben igen, szükséges megadni a pontos mennyiségeket (m2 és fm); amennyiben nem, úgy tájékoztatást kérünk a rendelkezésre álló merev alépítmény és szegélyezés típusáról.
  4. A kivitelezés pontos helyszíne és tervezett ideje?
  5. A helyszín 3,5 tonnás kisteherautókkal könnyen megközelíthető-e?