Hungarian (Magyar)Deutsch (DE-CH-AT)Română (România)English (Other countries)

Környezetbarát gumiburkolat

közvetlenül a gyártótól

Gumiburkolat kalkulátor

Hirdetés

Termékeink

Kiemelt termékek

 
 

E-mail
Fitnesz gumilap 20mm vastagFűrészlap (hullámpenge)

Fitnesz gumilap 50mm vastag

Szélessége: 1000mm, hosszúsága: 1000mm, vastagsága: 50mm

 


Kérdés felvetése a termékről

Eddigi, 20 mm vastag Fitness gumiburkolatunk tökéletes megoldást biztosított fitnesz termek sportburkolatakéntA termék nagy sikerének köszönhetően, és sok CrossFit terem visszajelzése alapján új termékekkel bővítjük a megvásárolható Fitness gumilapjaink listáját. Az új Fitness termékcsalád egy 50 mm vastag gumilappal, és egy ehhez tartozó indítóelemmel kiegészítve így már alkalmas nagyobb súlyokkal dolgozó edzőtermek számára is. Így már egy termen belül is 20 mm-ről 50 mm-re növelhető a gumiburkolat vastagsága, növelve ezzel az igényelt területeken a nagyobb rugalmasságot, így a súlyok/eszközök és a burkolat védelmét, valamint a hangszigetelést. A két gumiburkolat szintje között a magasságkülönbség az indító elemmel (rámpával) áthidalható, ezzel biztosítva a biztonságos környezetet a sportoláshoz.

A gumiburkolat csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a fitnesz-, kondi- és tornatermekben. Védi a sporteszközöket illetve a burkolatot a leeső súlyzók által keletkezett ütéstől és zajtól. A lapok mérete 1000 x 1000 x 50 mm, melynek felső része 50 x 50 cm méretű osztott felső mintával készül, egy tökéletes hő- és hangszigetelő meleg burkolat.

A gumiburkolat könnyen kézi fűrésszel méretre szabható, szükség szerint le is ragasztható. Karbantartása egyszerű, seprűvel vagy porszívóval takarítható. Ajánlott figyelembe venni, hogy vízáteresztő - ezért bő vízzel nem felmosható! A fitnesz gumiburkolat fekete, illetve fekete alapon a következő színekkel szórt mintával választható:

A SZÓRT MINTÁS FITNESZ GUMILAPBAN AZ UV STABIL EPDM GRANULÁTUM MENNYISÉGE 3-3,5%.

fitnesz terem gumiburkolata

Anyagszükséglet: 1 db/m2

Csomagolás: 25 db/raklap