ÖNTÖTT GUMIBURKOLAT

Cégünk egész Magyarország területén vállalja helyszínen öntött gumiburkolatok készítését. Az öntött gumiburkolatok előnye a hagyományos gumilapokkal szemben, hogy egyöntetű és esztétikus hatású felületet adnak. A felső rétegben beépített, anyagában színezett EPDM gumigranulátum pedig kopásálló, vízáteresztő valamint UV stabil. A gumigranulátumból készült keveréket félig folyós állapotában közvetlenül az előkészített területre öntjük mely rövid időn belül a helyszínen szilárdul meg és egy kifinomult igényes gumiburkolat keletkezik. A burkolat telepítése során a helyszínhez alkalmazkodva bármilyen formájú és mintájú felület szabadon kialakítható, a színek kombinálhatóak, egy esetleges sérülés esetén pedig könnyedén javítható a burkolat. A gumiburkolatot a játszótéri követelményeknek megfelelően különböző vastagságban tudjuk telepíteni, melyek így tökéletesen alkalmasak baleset megelőzésére. A leesés elleni védelem mellett a burkolat kiemelkedő tulajdonsága hogy akadálymentes játszóteret lehet építeni, a stabil felület alkalmas a kerekesszéket használók számára is. A gyors és szakszerű telepítés garantálja a kiváló minőségű, tartós, kevés karbantartást igénylő játszóteret.

Előnyös tulajdonságok:

– jó vízáteresztő képességű, gyorsan szárad
– csúszásmentes
– különösen kopásálló
– színtartó, UV hatására sem fakul ki

KÉPEK

A kivitelezésen túl a beépítéshez szükséges alapanyagok (gumiőrlemények, ragasztó és színező anyagok) értékesítésével is foglalkozunk!

Többféle féle méretben értékesítünk újrahasznosított autógumi hulladékokból készített gumiőrleményeket. Ezen kívűl kapható műszaki gumihulladékokból készült gumigranulátum.

Ez utóbbi termék különösen jók használható helyszínen öntött gumiburkolatok készítésénél. Előnye, hogy az autógumi granulátumból készülő SBR granulátummal szemben, hogy jóval tisztább és rugalmasabb, továbbá ára is jóval kedvezőbb!

Kínálunk még színes EPDM gumigranulátumokat is, az anyagában színezett gumigranulátumok 24 féle színben érhetőek el. 

Színválaszték:

HIC JÁTSZÓTÉRI ESÉSVÉDELMI MAGASSÁGOK:

Vágó Szabolcs

öntött burkolatok

Close Menu
error: Védett tartalom !!